A sikeres társkereső profil titka – férfiaknak (…áh, inkább pasiknak)

/for Hempy, hogy legyen mit… khhmmm… nézegetnie/

Végy egy jó kocsit! Igen, az ott szemben pont jó lesz. Nem, nem baj, ha nem a tiéd, az sem, ha neked csak Suzukid van, az is csak képen; most csak csajozni készülsz. Muszáj szépen terítened. OK. A kocsi gazdája elég messze elment már, most odaállhatsz. Ne, ne érintsd meg, egyből bekapcsol a riasztója; azért hoztad magaddal a Pistát, hogy ő a megfelelő szögből fényképezzen, hogy úgy tűnjön, a tiéd! Nem a Pista, te nem normális. A kocsi. Hamár egszer pont annak a haverodnak a nőjével kellett kezdened a múltkor, akinek az az autószerelő műhelye van, úgy azért sokkal egyszerűbb volt ez a része. OK! Ez kész! Most még lesz egy utunk Budára, valamelyik milliomosnegyedbe. Ja, tudom, hogy nincs ott ismerősöd, nem gond. Csak egy házról kell pózolós kép. Persze, ez is egyszerűbb volt a kertészhaverod nője előtt… Nade mindegy. Még egy kirándulás valamelyik kertészetbe, a pálmafás képek is nyerők, ám. Azt meg már csak halkan súgom, hogy volt az a haverod… Ja, ja, az, amelyik a Wellness-ben takarít. Igen, a szőkének a férje. Az…
Na, akkor nézzük! Kell egy jó név. A nagyfarkú nem jó. OK, tudom, hogy tetszik, de akkor sem jó. A szőke herceg sem. Hülye vagy? Ki hisz már benne? Lajoska. Hmmm… Nagyon kreatív vagy, mit szólnál a Lajoska327846-hoz? Igen, eddig ennyien gondolták ezt jónak. Ok, legyen mondjuk CsaknézelődőLala! Jobbat úgysem találunk ki!
Nehogy már beírd, hogy anyádéknál laksz, csak írj annyit kertes házban. Amit még ötvenen használnak rajtatok kívül, de ez mellékes. Autó a képen. Azt nem mondtad, hogy nem a tiéd, ergo nem hazudtál… Gyerekek… Rohadt vicces, hogy a szomszédé rád hasonlít, de én ezt most kihagynám! Végzettség. Egyetem. Ezzel a helyesírással, ja… De mindegy, úgyis csak a házig meg a kocsiig jutnak.

Na, azt hiszem, nekem is kellene egy profil. Te, add csak ide azokat a képeket, hátha valamelyiken rajta vagyok…

A sikeres társkereső profil titka – nőknek

4 responses to “A sikeres társkereső profil titka – férfiaknak (…áh, inkább pasiknak)

  1. Muhahhahhaaahhaaaaaaaaa!!! Háhhháhháhhháááááá!!! :’D
    Neeeem bíííííííromm!!! Wáhháháhháhháááá!!!! 😀
    Ahhhh… Te gyilkos szándékú “mutogatós” nőszemély! Hát nem vagy te tekintettel az ember egészségi állapotára?? Hát nem tudod, h borzalmasan fájdalmas tud lenni perceken keresztül folyamatosan nevetni???
    Majd leszakad a szám.. Fáj az arcom.. És alig kapok levegőt.. Te galád! Teee… 😀
    Szóval lehet.. talán.. na jóó!! Tetszik!!! 🙂 (a khhmmm.. :D)

  2. Wááá… ha ez a “tuti recept” 🙂 hamarabb megvan, már rég törölhettem volna a profilomat! Tény, hogy nem követtem az analógiát… 😀

  3. Visszajelzés: A sikeres társkereső profil titka – nőknek | Férfiak, nők, ilyesmik…

Hozzászólás